Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Михайлов: В Европа нямаме право на никакви слабости

0
Николай Михайлов
Lap.bg

Капитанът на Левски – Николай Михайлов, говори пред медиите на официалната пресконференцията за реванша с Хамрун Спартанс. Опитният вратар не дава дори да се споменава думата „отпускане“.

Той обяви, че всички в отбора трябва да са на ниво в европейските мачове на „сините“.

„Нямаме право да подценяваме когото и да било, особено в нашата ситуация икогато сме на крачка от плейофа. Никой не вярваше, че ще сме толкова близо до тази цел преди месец. Подготвяме се да изнесем добър мач пред нашата вярна публика, която отново направи чудеса“, започна Михайлов.

„За мен е несериозно твърдението, че не искаме да играем пред пълен стадион. За 20 минути бяха разпродадени местата, което говори за себе си. Искаме да зарадваме за тези хора, в Европа нямаме право на слабост нито в защита, нито в нападение“, категоричен е стражът.

„Всички играчи са готови, освен Ивелин, който е на финалната права. Подготвени сме добре. Мисля, че на нашия терен нещата ще са съвсем различни. В Малта беше трудно, с оглед на терена и времето. Изиграхме приличен мач, въпреки че вкарахме в последната минута. Няма да има нито капка отпускане, ще дадем всичко, за да продължим напред“, допълни капитанът на Левски.

Видяно 16 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.