Михайлов: Левски и Черно море са под мониторинг

0
Борислав Михайлов
Снимка: lap.bg

Завърналият се президент на БФС Борислав Михайлов разкри, че Левски и Черно море ще бъдат следени под лупа от Лицензионната комисия.

Бившият вратар обясни, че всички отбори са взели лиценз, като тези два клуба са под условие.

„Аз не знам повече от вас в момента какво се случва в Левски. Надявам се Левски да се оправи, тъй като това е в плюс и за БФС. Левски и ЦСКА трябва да са добре, тъй като това са клубове, които разполагат с голяма фенска маса.“

„Всички отбори вече са взели лиценз за efbet Лига, като Левски и Черно море са под условие. Двата клуба ще са под мониторинг всеки месец по финансови причини“, заяви Михайлов.

Ето с колко отбора остана efbet Лига.

След това Михайлов говори по горещата тема с кандидатурата на Димитър Бербатов:

„Всеки има правото да се кандидатира за президент и да си прави кампания. Има си устав, има си ред. Бербатов не ми е таргет на мен. Клубовете искаха аз да си завърша мандат и това ми е целта. Ако има нещо, което да кажа, ще го кажа на Конгреса, когато се срещнем с Бербатов.“

„Има Устав. Един месец до Конгрес трябва да се обявят кандидатурите. Все още няма назначен конгрес. Всеки може да се кандидатира и започва предизборните кампания както е за парламент, за президент, а не осем месеца преди това. Аз достатъчно съм говорил – 15 години. Ще говоря най-вече пред хората, които ме избират. Не съм човек, който ще създава жълтинии. Само да не забравят да не прекрачват добрия тон“, завърши Михайлов.

Видяно 29 пъти
Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.