Михайлов: Готвим се за ПАОК от много време

0
Николай Михайлов
Lap.bg

Капитанът на Левски Николай Михайлов е на мнение, че всеки футболист трябва да играе на максимума на възможностите си в мача срещу ПАОК. Само по този начин феновете ще могат да си тръгнат удовлетоврени след първия мач от европейските клубни турнири.

Ето какво заяви вратарят на официалната пресконференция преди балканското дерби:

„Подготвяме се за този мач от доста време и трябва да се справим. Излизаме да се надиграваме с добър отбор и се надяваме след мача да бъдем с високо вдигнати глави“, започна стражът.

„Винаги съм обичал да играя такива срещи. През доста клубове минах в Европа. Трябва всеки да играе на максималните си възможности.“

„За мен и за всички мои съотборници е най-приятно да играем пред пълни трибуни. Единствено и само можем да благодарим на феновете ни за всичко, което правят за клуба. Надявам се с тяхната подкрепа да направим добър мач“, допълни Николай Михайлов.

Видяно 6 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.