Мбапе и Жиру се разбраха

0
Килиан Мбапе
Twitter

Килиан Мбапе увери, че между него и Оливие Жиру вече не съществуват каквито и да е разногласия. Това се случва часове преди голямото дерби между Франция и Германия на Европейското първенство по футбол.

„Нямаме търпение да играем на Европейското първенство. Трябва да си спомним как в детството ни сме мечтали за това. Важно е да си имаме доверие един на друг. Цялата страна стои зад нас и трябва да се отблагодарим на хората за тяхната подкрепа. Спечелването на Световната купа беше много важно за нас“, сподели голямата звезда Мбапе.

Участвайте в специалната ни игра за Европейското първенство!

„Сега знаем какво трябва да направим, за да спечелим и ще се опитаме да дадем всичко от себе си. Винаги съм искал да играя със силни играчи и сега е така, защото имаме много силен състав.“

„Проблемът с Жиру е забравен. В живота не трябва да се самосъжаляваме. Нуждаем се от Жиру и останалите 25 играчи и затова няма как да се караме за дреболии“.

Видяно 22 пъти
Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.