Мбапе: Искам да спечеля Шампионска лига

0
Килиан Мбапе
Снимка: Twitter

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе подчерта амбицията си да спечели Шампионска лига.

„Моите основни цели са две, защото имам две възможности: да спечеля Шампионската лига и да стана най-добрият голмайстор в историята на клуба. Има и други, но да, тези две цели са приоритетни. Шампионската лига е ясна и заявена цел. Това е, което искаме, и знаем, че това е възможност“, каза Мбапе.

„Но също така е важно да бъдем безспорно най-добрите във Франция, защото през последните две години нещата са малко по-различни. Трябва отново да станем непобедими, за да не се питаме кой ще спечели френския шампионат. Нека в такъв случай изчезне дори интригата. Трябва да надграждаме върху това, докато се опитваме да завладеем Европа“, допълни нападателят.

„Що се отнася до това да бъда най-добрият голмайстор в историята, мога да го направя. Ако го постигна, ще бъде невероятно. И няма причина да не го направя, ако продължа да се развивам по начина, по който го правя сега“, каза Мбапе.


Видяно 12 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.