Матич взе сина на Божинов в мъжете на Септември

0
Славко Матич
Снимка: lap.bg

Наставникът на столичния Септември Славко Матич взе 14-годишния Валери Божинов-младши в представителния тим на клуба. Сръбския специалист забелязал вчера сина на своя играещ помощник Валери Божинов на Царско село заедно с централния защитник Михаил Полендаков, който вчера дебютира за мъжете на Септември тази пролет, да тренират индивидуално пред старта на подготовката на техния набор 2007 година, която стартира тази сутрин.

Матич останал впечатлен, след което говорил с треньора на Янтра (Габрово) Сашо Ангелов, при който Божинов-младши води подготовка това лято и дори дебютира в мъжкия футбол, изигравайки няколко контролни срещи с тима от Втора лига. Така Матич взел решение навършващият 15 години през септември талант да започне да тренира с първия отбор на Септември (София).

Тази сутрин Божинов-младши се явил на първо занимание на набор 2007 година на Септември под ръководството на Младен Стоев, но му било съобщено, че трябва да тренира днес от 17 часа с мъжкия тим на клуба.Видяно 49 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.