Манчини обяви как могат да победят Испания

0
Италия
Снимка: Twitter

Старши треньорът на Италия Роберто Манчини сподели очакванията си за мача с Испания от 1/2-финалите на Евро 2020.

„Луис Енрике е много добър треньор. Той спечели Шампионската лига с Барселона, а неговият Рома също игра много добре. Когато един треньор успее да изиграе добър мач, това показва неговите умения, независимо от постигнатите резултати.
Испания създаде тики-така и постигна невероятен успех с нея. Тя продължава да използва този свой стил на високо ниво. Но ние владеем топката по малко по-различен начин. Ние сме италианци и не можем изведнъж да се превърнем в испанци. Ще се опитаме да играем по свой начин“, каза Манчини пред официалния сайт на УЕФА.

„Бускетс и Жоржиньо определено са сред най-добрите играчи в своите роли. Бускетс играе страхотно от години, той е по-опитен от Жоржиньо. Но Жоржиньо също е сред най-добрите, като се има предвид нивото му на игра в момента. Спинацола беше един от най-добрите играчи в нашия отбор. Той беше най-добрият ляв бек на Еврото. Той ще бъде с нас, когато излезем на терена“, заяви още Манчини.

Превод: Nostrabet


Видяно 18 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.