Манчестър Юнайтед със силен ход за Де Йонг

0
Манчестър Юнайтед
Снимка: Twitter

Манчестър Юнайтед ще направи последно предложение към Френки де Йонг, с което ще се опита да убеди нидерландеца да напусна Барселона и да премине на „Олд Трафорд“. Ръководството на „червените дяволи“ се е съгласило да покрие сумата, която каталунците държат на играча под формата на заплати, чието изплащане бе разсрочено във времето. Тя възлиза на 20 милиона евро или 17 милиона паунда.

Преди няколко седмици, когато на практика двата клуба се разбраха помежду си за условията на трансфера, Манчестър Юнайтед категорично отказваше да поеме тези задължения на Барселона към Де Йонг. Сега обаче английският клуб е изразил готовност да поеме тази сума, за да отпадне тя като евентуална пречка за сделката. Това ще бъде и последният опит на Юнайтед да финализира трансфера.

Видяно 11 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.