Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Манчестър Юнайтед е един тъжен, много тъжен клуб

0
Кристиано Роналдо
Снимка: Twitter

Нов сезон, нов треньор, промени в ръководството на високо ниво, нови футболисти – същите проблеми за Манчестър Юнайтед. Няма да стане така. Загубата у дома от Брайтън беше сблъсък с реалността. 

Ако някой си е мислил, че Ерик Тен Хаг ще дойде и ще оправи всички проблеми на „червените дяволи“ с магическа пръчка, то жестоко се е лъгал. Нидерландецът нагледно видя защо всички преди него се провалиха. 

Вече десет години този отбор е обречен. След пенсионирането си сър Алекс Фъргюсън остави една огромна дупка. Пробойната няма как да бъде запълнена. Празнината е голяма. Виждаме го да гледа домакинствата от любимата си ложа. 

Съра няма как да е доволен от разочарованията. По негово време гостуващите тимове губеха още долу в тунела преди да са излязли на терена. Дори „Олд Трафорд“ вече не е това, което беше. Някогашният „Театър на мечтите“ се превърна в съвсем обикновен стадион на Острова. 

Горчилката в устата на всеки фен на Манчестър Юнайтед се настани още след първия кръг. Видял как скромният Брайтън идва и те надиграва тотално през първото полувреме. Как най-голямата ти звезда, Кристиано Роналдо, влиза второто полувреме и бие едва един блокиран шут в края. Как най-скъпият защитник Хари Магуайър и този сезон прави грешка след грешка в отбрана и с него играта е 10 на 12. А той е капитан. 

Явно този клуб е прокълнат. Някой пожела на Съра след отказването си никога повече да не види Юнайтед шампион. Никой не може да убеди феновете, че собствениците не са изпаднали в пълна несъстоятелност. Както е известно – рибата се вмирисва откъм главата. Време е за промени, големи промени… 

Видяно 11 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.