Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Малко бултраси ще подкрепят Ботев на „Лаута“

0
Ботев Пловдив
Снимка: lap.bg

Пловдивският Ботев ще подкрепян от 300 свои ултраси по време на градското дерби с Локомотив на „Лаута“ в събота. Това стана ясно след среща в полицията между представителите на двата отбора, двете агитки и служители на МВР. Феновете на Ботев ще бъдат настанени в новия сектор за гости Трибуна Спортклуб.

Стана ясна и цената на билетие за битката под тепетата. Те ще струват 12 лева за ултрасите и на двата тима. Много полиция ще бъде ангажирана за опазване на реда преди, по време и след срещата. Феновете на съперниците ще бъдат разделени от буферни зони, но ще бъдат обградени и от полицейски кордон.

Ето какво написаха от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив:

„Само 300 фена на Ботев ще бъдат допуснати на трибуните на Лаута в събота. Надяваме се това да е последното дерби с кокошкарски изпълнения, многобройни срещи, пресмятане на билети и прочее.

Всички останали, желаещи да гледат мача рамо до рамо с братята си и да подкрепят отбора, са поканени от клуба на осигурената видеостена на базата в Коматево. Нека изпълним до краен предел секторите и на двата стадиона и се забавляваме както само ние можем!“


Видяно 17 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.