Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Майкъла: Публиката на ЦСКА не може да направи такива неща

0
Майкъла
Снимка: lap.bg

Бившият играч и директор на ЦСКА Георги Илиев изрази разочарование след снощните ексцесии на стадион „Българска армия“. Припомняме, че част от феновете на ЦСКА замеряха с предмети и обиждаха армейски легенди като Радослав Здравков, Валентин Илиев и Методи Деянов, които пристигнаха на стадиона като част от делегацията на ЦСКА 1948.

„Червените“ ултраси скандираха и обидни реплики по адрес на Любослав Пенев и Стойчо Младенов, като и поругаха звездите на двамата на алеята на славата пред стадиона.

Това са неприятни, грозни сцени. Много грозно беше и не отговаря на ценностите, които са били на този стадион. Публиката на ЦСКА не може да направи такива неща. Стойчо, Любо и останалите са дали много на ЦСКА. Те са ЦСКА – легендите, историята. Не е армейско това, което се случва. Това е вандалщина, простотия, коментира Майкъла.Видяно 13 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.