Майкъла обяви колко милиона трябват за „Армията“

0
Георги Илиев
lap.bg

Според Георги Илиев-Майкъла документите за реновиране на стадион „Българска армия“ са готови и всичко е в ръцете на ръководството на ЦСКА.

Бившият футболист на „червените“ гарантира, че ЦСКА няма да срещне пречки от нито една институция в България. Майкъла, обаче уточни, че за започване на строежа ЦСКА трябва да внесе първа вноска от 20 милиона лева, които могат да се набавят и от банков кредит.

След това „червените“ могат да продадат името на стадиона за още 30 милиона лева на голяма кампания, за да продължат доизграждането му. Георги Илиев каза, че лекоатлетическата писта ще се премахне и трибуните ще се изнесат по-напред, като в завършен вид ще се получи един модерен стадион, който феновете на ЦСКА заслужават.

Майкъла заяви още, че нито един храст и нито едно дърво няма да пострадат, тъй като има достатъчно място за строежа на съоръжението.


Видяно 20 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.