BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Магуайър: Искаме да вземем реванш от Ливърпул

0
Хари Магуайър
Снимка: Twitter

Хари Магуайър сподели мислите си преди мача на Манчестър Юнайтед с Ливърпул на „Анфийлд“ тази вечер.

„Честно казано, не мисля, че възможността да попречим на съперника да стане шампион, ни мотивира. Мисля, че мотивацията е да отидем да играем срещу Ливърпул, да спечелим и да вземем три точки за клуба и феновете. Феновете ни подкрепяха през целия сезон. Те са навсякъде, където играем. Те бяха страхотни през този труден сезон. Един добър мач и три точки ще бъдат най-важното нещо за феновете. Затова мисля, че това е много мотивиращо за нас“, каза капитанът на „червените дяволи“.

„Разбира се, че искаме да вземем реванш за поражението с 0:5 от Ливърпул през октомври. Това беше най-лошият момент през сезона, един от най-лошите мачове в кариерата ми. Сигурен съм, че и останалите наши играчи на са се чувствали по същия начин. Не се нуждаем от допълнителна мотивация за подобни мачове. Това е много голямо съперничество, едно от най-важните в света. Когато дойдеш в Юнайтед, ти знаеш за него. Очакваме този мач с нетърпение. Трябва да покажем най-добрия си футбол, за да постигнем нещо, и трябва да се подготвим за това“, каза още Хари Магуайър.


Видяно 19 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.