Люпко Петрович: Гриша Ганчев ме очаква в Литекс

0
Люпко Петрович
Снимка: lap.bg

Легендарният треньор Люпко Петрович подписа за още един сезон с Танхуа от Виетнам. Кампания 2022 обаче ще бъде последната в неговата треньорска кариера и след това сърбинът най-вероятно ще заеме ръководна позиция в Литекс.

„Докато ме държат краката, оставам на терена и ще се противопоставя на годините. Шегувам се. Предстои ми последният сезон като треньор. Определено. После, когато се сбогувам с прекрасните виетнамци, знам къде ще отида. Моят български приятел Гриша Ганчев, който е собственик на ЦСКА и Литекс ме, очаква. Най-вероятно ще работя в Литекс, сигурно ще бъда спортен директор“, каза Люпко Петрович.

В момента Литекс се намира в деликатна ситуация и оставането му във Втора лига е под сериозна въпросителна. Треньорът на ловчанлии е клубната легенда Живко Желев. 

Видяно 25 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.