Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Любо Пенев скочи на Гриша Ганчев

0
Любослав Пенев
Снимка: lap.bg

Отборът на ЦСКА 1948 представи Любослав Пенев за нов треньор, а той заяви, че не очаква феновете на ЦСКА-София да са му сърдити за нещо, защото няма как да работи някъде, където не е искан.

„Убеден съм, че реакцията ще е положителна на феновете на ЦСКА. След като не съм искан от един клуб, няма как да работя там. Аз бях изгонен. Решение на ръководството, така са преценили. Аз съм професионалист и обичам да работя, не виждам защо някой да се обижда. Преди 10 месеца някой защити ли ме, като ме изгониха в 12 през нощта? Някой да ме и издържал. Не трябва да има сърдити или обидени. Няма огорчение, всеки си носи отговорност. Аз съм спокоен и със самочувствие, че съм си свършил работата“, каза Пенев. 

„Какво се случи. Поемам отбора и имаме само девет дни за подготовка. Играем полуфинал с Лудогорец, перфектен мач и отиваме на финал. Перфектно свършена работа, но в един момент инерцията свършва. Интервюто на Гриша Ганчев е една скалъпена и режисирана работа, в която има много неверни неща. Има и някои истини. Каза, че след втория лагер в Банско щели да спукат топката тези чобани, след втория лагер в Турция пък много контузии. Това са факти. Това е работа на старши треньора и кондиционния треньор, а всичките се оплакват от футболистите. А играчите не трябва да се пипат, защото те са артистите“, допълни Пенев.

„Със същите футболисти, без новите попълнения, завършихме перфектно първенството и спечелихме Купата. Това са същите футболисти отпреди 10 месеца. В интервюто на Гриша Ганчев хората бяха наречение „кибиците от „Дървеното“. Но без тях, Гриша Ганчев нямаше да бъде в ЦСКА“, каза още Любо.

„Отборът на ЦСКА 1948 иска да развива професионален футбол, има високи цели и иска да надгражда. Винаги в следващата година да бъдеш на по-високо ниво. Целите са високи, а моите са още по-високи. Най-високите цели. Ако успеем – добре, ако не – продължаваме и следващата година ще го постигнем. Искам футболистите да работят под футболно напрежение. Всички са професионалисти, започват 11, ще има смени, промени. Ще направим една сериозна подготовка и от първия мач започваме на високи обороти“, обясни още Любо.

„Все още работим по въпросите за селекцията. Започваме медицински прегледи, след това отиваме на подготовка в Банско. Държиме на школата да се развива. Най-важното е профилът на футболистите, които ще привличаме. Имаме екип, който се занимава много професионално и не очакваме да имаме някакви спънки. Две години ми е договорът и с малко повече правомощия. За първия отбор е ясно, но и ще наблюдавам втория и третия“, завърши Любо Пенев.Видяно 46 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.