Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Любо обясни защо се сринаха в Коматево

0
Любослав Пенев
Снимка: lap.bg

Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев обяви защо са загубили от Ботев в Коматево. „Две са причините. Първата – създавайки няколко положения не вкарахме един или два гола. И втората – трябва да бъдем много по-концентрирани, когато топката е в наше владение. Въпросът е, че не вкарахме голове – това е основното. Познавам доста добре отборите и го казах на пресконференцията – Ботев трябва да е доста по-напред в класирането.“, каза Пенев след второто им поражение в първенството, което най-вероятно ще им струва лидерската позиция. 

„Това са основните неща, които трябва да бъдат променени. Момчетата го знаят и с много труд ще се получи. Със смените исках да играем по-стабилно и да вкараме гол от ситуациите, които създаваме. Търсим максимума от всеки футболист, независимо дали е титуляр или резерва. Не трябва да има сърдити. Допускаме грешки, но не случва. Надявам се да ги изчистим, особено фаталните“, каза още Любослав Пенев.

Видяно 23 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.