Любо към фотограф: Назад, ако обичаш, ще ми извадиш очите

0
Любослав Пенев
Снимка: lap.bg

Треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев развесели журналистите с култови фрази на брифинга преди мача с Лудогорец. Събеседването с пишещите братя, по правило, не бе скучно. „Малко по-назад, ако обичаш. Ще ми извадиш очите. Чуваш ли. Виж къде е колежката“, обърна се Пенев към фотограф, след което започна по същество, отказвайки  да отговори на няколко въпроса, за да не дава жокери на съперника.

„Какво ще променим в играта спрямо втория мач? Ти очакваш, да ти кажа ли? Не мога да ти отговоря. Извинявай, но няма как да ти отговоря. Какво ще променям“, засмя се Пенев, докато отговаряше на въпрос.

„В какви аспекти превъзхождаме Лудогорец? Пак няма да ти отговоря. Ти ме питаш за неща, които не са секретни, но са спортно-технически. Какво да ти кажа? Това са подробности, жокери, които не искам да давам. Къде имаме плюсове, къде имаме минуси… Не сме идеален отбор, но опитваме да играем добър, рентабилен футбол“, отговори Любо на друг въпрос. 

Видяно 12 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.