Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Любо: Хората от ВАР по-бързо трябва да вземат решения

0
Любослав Пенев
Снимка: lap.bg

Любослав Пенев изрази задоволство от представянето на ЦСКА 1948 до момента, но смята, че то може да стане още по-добро. Треньорът говори за утрешния мач на своите с Арда и отправи критики към хората от ВАР.

Подготвяме се за всеки един отделен мач. Контузени нямаме, наказан е Карлос Охене, но имаме други футболисти и групата ще бъде точна. Всеки трябва да е наясно, че когато има шанс, трябва да се бори. Има голяма вероятност да видим Парвиз Умарбаев в игра. Мен ме интересуват всички футболисти и в процеса на работата се решава кой ще бъде в игра, каза Пенев.

Има аномалии в много мачове. При ВАР се губи много време. Това не е нормално да се бави толкова. Да се играе за десет минути и после спираме за пет. Хората от ВАР много по-бързо трябва да вземат решения. Не съм ОК с това нещо. Защо се бавят толкова? Не работи по еднакъв начин како в Европа, поне по отношение на времето, за което се взема решение, допълни Любо.

Един отбор, който иска да надгражда, винаги трябва да има нови попълнения. Един трансферен прозорец е възможно да надграждаме. Имаме добра група. Георги Русев и Ивайло Чочев се представят добре, в тези случаи те са реализаторите, но преди това има друга свършена работа и всеки гол е заслуга на целия отбор. Когато печелим, печелим всички. Когато губим, губим всички. По принцип тренираме да започнем с 11. В някои мачове рано останахме с 10, но успяхме да играем добре и атакуващо и с човек по-малко, добави Пенев.

Трябва да държим линията на представяне. Няма гаранция, че ще се продължи така, но към момента се случва чрез работа. Защо не ЦСКА да спечели трофей, но да не избързваме. Искаме да играем още по-добър футбол и да стоим високо в класирането. Това не трябва да вкарва напрежение. Не само за Чочев, има и други оферти, но към момента никой няма да бъде трансфериран. Не искам тези момчета да се отклоняват от ритъма в момента. Мен ме радва, че футболистите се показват по най-добрия начини и има интерес към тях от други отбори. Аз не подценявам нито един съперник и уважавам всички. Рано или късно отложените мачове ще се изиграят. След като правилникът го позволява, значи се отлагат. Виждаме една лека аномалия, че не зависи от другия клуб, а само от единия и БФС, завърши Любо Пенев.


Видяно 20 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.