Любимец на синята агитка: Заболя ме главата след мача с Враца

0
Левски
Снимка: lap.bg

Очаквах повече от от моя роден клуб, въпреки че всеки левскар знае, че преминава през труден и преходен период. След мача карах Фифи Перото до вкъщи, 9 км са от „Герена“, говорихме си в колата, а мен ме заболя главата от яд, заяви за Nostrabet легендарният ляв бек на „сините“.

В момента Петров се води треньор на Ботев (Враца) заради лиценза Про, който притежава.


За Ботев не искам да говоря, тъй като съм му треньор само по документи. За Левски винаги съм готов да коментирам и приемам мнения, тъй като съм левскар от малък, израснах в Левски и си оставам левскар до гроб. Мисля, че на Левски му трябват поне четири попълнения през зимната пауза, които да превъзхождат настоящите футболисти, за да вдигнат отборната класа. Дано имат късмет със селекцията, на отбора са му необходими повече атакуващи играчи от рода на Георги Миланов допълни Петров, който е трикратен шампион с Левски.

Този сезон очевидно Станимир Стоилов полага основите на един нов тим. За класиране в елита не е редно да се говори, ако могат да се преборят за Купата и да се върнат в Европа, ще е хубаво. Радвам се, че до Мъри е авторитет като Наско Сираков, това е гаранция за едно по-успешно бъдеще, завърши пред Nostrabet Петър Петров.



Видяно 375 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.