Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Луис ван Гаал призна, че има рак: Нощем тайно посещавах болницата

0
Луис-ван-Гаал

Селекционерът на националния отбор на Нидерландия Луис ван Гаал разкир тежка новина. 70-годишният специалист страда от агресивна форма на рак на простатата. Болестта не е от скоро, но едва сега Ван Гаал решава да сподели.

„В двата ми предишни престоя като национален селекционер трябваше тайно да посещавам болницата през нощта, за да не разберат играчите ми. Мислеха, че съм здрав, но аз не бях. Смятах, че не трябва да споделям това с хората, с които работя. Мислех, че е по-добре да не знаят“, каза нидерландският специалист.

„От рак на простата в 90% от случаите не се умира, но съпътстващи болести могат да те убият. Моят рак е в доста агресивна форма и се подложих на лъчетерапия 25 пъти. За нормален живот след това са нужни специални грижи. Получавах преференциално отношение в болницата – излизах от задната врата, криеха ме в съседна стая. Моите роднини и приятели знаеха за проблема, а това, че нито една медия не разбра казва много за хората около мен – страхотни са“, сподели още Ван Гаал.

Видяно 45 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.