Лудогорец налива 300 хиляди евро в касата на ЦСКА

0
Кирил Десподов

ЦСКА ще получи 300 000 евро от продажбата на Кирил Десподов, припомня „Тема спорт“. Острието от Кресна премина за постоянно в Лудогорец от Каляри.

През януари 2019 година той напусна „Българска армия“, като софийският гранд се похвали, че ще вземе 15% от бъдещ трансфер на национала. Едва ли по това време някой е вярвал, че именно Лудогорец ще плати средствата, но към днешна дата това е факт. 

Самият Десподов се опита да избегне това и дори осъди италианския клуб. Въпреки това „орлите“ платих 2 милиона евро за правата му и това означава, че ЦСКА ще вземе 300 хиляди евро от тях. 

Въпреки всичко Кирио Десподов ще остане един от най-недолюбваните футболисти от „червена“ България. Нападателят бе силно желан от английския Уест Бромич, а още няколко клуба от Западна Европа се опитаха да го откупят от Каляри. Националът обаче избра да продължи в Разград. 

Видяно 41 пъти
Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.