Лудогорец води преговори за бразилец

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Лудогорец води много сериозни преговори за бразилския халф Пепе, който играе в елитния Куяба. За момента обаче опитите на българския шампион да привлече 24-годишния футболист са неуспешни. Ръководството на Куяба държи да запази Пепе до края на годината, тъй като тимът се намира в жестока битка за оцеляване в Серия „А“.

Осъществяването на трансфера на Пепе е в голям интерес за гранда Фламенго, който държи 20% от правата на играча и така в касата на клуба от Рио де Жанейро ще влязат постъпления от сделка между Лудогорец и Куяба.

Пепе играе за настоящия си клуб от 22 април 2021 година, когато подписва тригодишен договор. Преди това е бил част от Фламенго и португалския Портимонезе. До момента има изиграни 63 мача за Куяба във всички турнири, в които е вкарал 3 гола и е записал две асистенции.Видяно 19 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.