Лудогорец се раздели с Валдас Дамбраускас

0
Валдас Дамбраускас
Снимка: сайт на Лудогорец

Кредитът на доверие на ръководството на Лудогорец към Валдас Дамбраускас вече е изчерпан. След загубата с 0:1 от Цървена Звезда в груповата фаза на Лига Европа шефовете на клуба са взели решение да освободят литовския треньор.

В момента двете страни водят преговори за начина на прекратяване на взаимоотношенията си и неустойката, която специалистът трябва да прибере. Дамбраускас е получил „жълт картон“ още след отпадането от Малмьо в баражите за влизане в Шампионската лига. А загубата от осакатения състав на звездашите е преляла чашата на търпение към него.

Почти сигурно Лудогорец ще бъде без литовеца в мача срещу Левски от 20.15 часа тази вечер на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Наставления от пейката ще дава Станислав Генчев, а вече се обсъждат варианти за нов старши треньор, който трябва да бъде избран до седмица, пишат колегите от „Тема Спорт“.


Видяно 880 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.