Лудогорец се насочва към Мартин Луков

0
Мартин Луков
Снимка: lap.bg

Един от националните вратари на България Мартин Луков изненадващо разтрогна своя договор с Ал-Таи от Саудитска Арабия. Със сигурност раздялата е шокираща, тъй като Луков направи изключително силни мачове за отбора след преминаването от пловдивския Локомотив.

Според кулоарна информация стражът може да се озове в шампиона Лудогорец. В момента тимът от Разград има нужда от нов вратар, защото остана единствено със Серджио Падт след продажбата на Кристиян Кахлина. Резерва е младият Дамян Христов, но треньорът на „орлите“ Анте Шимунджа иска по-качественн страж.

От Разград търсят човек на тази позиция, а основно се говори за вратар от Балканите. Спряга се и евентуално завръщане на Пламен Илиев, който иска да напусне Динамо (Букурещ). Заговори се и за Даниел Наумов от ЦСКА 1948, който бе изграден именно в Лудогорец. Към момента обаче и двамата си имат отбори.

Така евентуално акостиране на Пламен Луков в Разград не би било изненадващо, тъй като той отговаря напълно на профила, който в Лудогорец търсят за поста.

Видяно 30 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.