BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Лудогорец проявяват интерес към австралийски национал

0
милош дегенек

Отборът на Лудогорец е изпратил официална оферта за австралийския национал Милош Дегенек, съобщават редица чуждестранни медии. 28-годишният австралиец със сръбски корени е играч на Калъмбъс Крю от Мейджър лийг сокър първенството на САЩ и Канада.

Родителите на бранителя са сърби, които емигирират в Австралия заради войната между Сърбия и Хърватия. Дегенек има няколко сезона в Цървена звезда, а професионалната му кариера започва през 2013-та в дубъла на немския Щутгарт.

Освен това е играл още в Ал-Хилал, Йокохама и Мюнхен 1860. Дегенек има 35 мача за първия отбор на „кенгуратата“, като интересно e да се отбележи, че в един период е играл за националите на Сърбия до 19 години. Преди това е защитавал цветовете а Австралия U17, а след осемте си мача за западната ни съседка отново слага фланелката на Австралия U23.

Видяно 14 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.