Лудогорец представи официално новия треньор

0

Анте Шимунджа официално бе представен като треньор на Лудогорец. Специалистът говори пред медиите на при представянето си и обяви, че най-важната цел е спечелване на титлата. Словенецът добави, че има нужда от попълнения на почти всяка почти всяка позиция.

„Живеем в много странни времена и затова пожелавам здраве на първо място. 

Имаме цел да сме шампиони в края на сезона и това е единствената ни мисъл за момента. След това ще мислим за другите стъпки. Мога да обещая, че ще работим здраво и се надявам играчите да разберат това, че трябва да дадем всичко за Лудогорец”, започна Шимунджа.

“Когато започнахме преговорите, започнах и да анализирам играчите. Друго е да се срещна с тях на живо, но имам достатъчно информация и благодаря на хората, които ми помогнаха.

Беше ми интересно обаче да работя с клуб с подобни амбиции и с толкова силни играчи. Когато бях начело на Мура, разликата в класата наистина беше голяма. 

Имаме нужда от попълнения и скаутското звено работи здраво и ни дава информация. Търсим играчи на всички позиции”, продължи новият треньор на Лудогорец.

“Имахме разговори за академията в началото. Взех няколко млади играчи на лагера. Ще съм доволен да работя с младите и ще търся информация от ръководителите на школата. Надявам се да мога да интегрирам играчи в първия отбор. Това е важно за всеки клуб.

Нямам проблем с чужденците в Лудогорец, всеки дава нещо различно на тима и това може да е само от полза. Важното е да работим за доброто на клуба. Нямам проблем и със звездите, защото те искат да печелят. Трябва да показват, че са звезди на терена. 

Мисля, че българското първенство е трудно. ЦСКА е традиционен клуб, който отново е силен, въпреки някои проблеми преди години. Те са близко до нас, но ще имаме трудни мачове и срещу другите опоненти. Ние сме най-добрият отбор, но трябва да работим здраво, защото всички искат да ни свалят от първото място”, завърши Шимунджа.Видяно 38 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.