Лудогорец плаща милион долара за южноамериканец

0
матиас тисера

Лудогорец ще трябва да заплати трансферна сума в порядъка на милио долара, ако иска да привлече в редиците си аржентинския нападател Матиас Тисера от Атлетико Платенсе, информират медите в Аржентина. Преговорите между ръководството на 10-кратните шампиои на България и Атлеитко Платензе са в напреднали фази и се очаква до кра на седмицата нещата да бъат финализирани.

Забавяне може да дойде от факта, че 25-годишният футболист даде положителна проба за коронавирус и в момента е под карантина, което крие рискове от забавяне на трансфера. През март, миналата година, Атлетико откупи играча от Нюелс Олд Бойс за сумата от 220 хиляди евро.

Сегашният договор на Тисера с Платенсе изтича в края на тази календарна година. През изминалия сезон Матиас вкара 14 гола и стана голмайстор №1 на своя тим.

Видяно 22 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.