Лудогорец остана без отбор за мача с датчаните

0
Станислав Генчев
Снимка: lap.bg

Лудогорец отпадна от Лига Европа, но му остава последния мач в групата, който трябва да изиграе за клубна чест и престиж. Голяма част от контузените футболисти на родния шампион обаче няма да могат да се възстановят за двубоя с Мидтиланд в четвъртък в Разград.

Поради тази причина се очаква Станислав Генчев да заложи на група, която се доближава максимално до тази, която имаше на разположение за срещата със Локомотив (София), спечелена с 4:2. В последните седмици в тима се събраха доста футболисти с травми, а възстановяването на някои от тях продължава по-дълго от очакваното.

Такава е ситуацията с Жозсуе Са и Алекс Сантана, които първоначално се очакваше да се върнат в игра по-рано, но това не се случи. Тежките контузии на Бърнард Текпетей и Антон Недялков също ги държат извън състава. В Лудогорец обаче се надяват, че разполагат с достатъчно добри изпълнители, които да заместят пълноценно отсъстващите.


Видяно 58 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.