Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Любо Пенев: Предателите са на „Армията“

0
Любо Пенев
Снимка: lap.bg

Напрежението по оста ЦСКА – ЦСКА 1948 не спира и днес. По-рано в събота старши треньоът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев заяви, че обвиненията в предателство срещу него трябва да бъдат насочени към ръководството на ЦСКА. Легендарната деветка на ЦСКА и на българския национален отбор пое клуба на Цветомир Найденов в края на миналия сезон, след като в началото на кампания 2021-2022 бе изненадващо сменен от друга легенда на ЦСКА Стойчо Младенов.

„Бях поканен на „Армията“, за да погася напрежението между ръководство и привърженици. Ръководството не иска да сме първи, не иска трофеи и ЦСКА да е в позицията, в която заслужава да бъде“, заяви Пенев по време на пресконференция.

„При добре свършена работа за два три месеца, изгонване, лъжи – това е предателство. Сектор „Г“ не посещава мачове, защото са лъгани и мамени в продължение на 7 години. Познавам се с много фенове, които са ме подкрепяли безусловно. Винаги ще им бъда благодарен. Имаше една игра – топло-студено. При мен е много студено. Предателите трябва да се търсят на „Армията“, добави „Чичовото“.

Видяно 26 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.