Лос Анджелис Рамс прегази Аризона и продължава напред в плейофите

0
нфл

Тимът на Лос Анджелис Рамс спечели домакинството си на Аризона Кардиналс в последен мач от „уайлд-кард“ кръга в плейофите на Националната футболна лига по американски футбол. „Овните“ постигнаха категорична победа с 34:11 и си гарантираха среща с Тампа Бей Бъкаиърс в следващия кръг от директните елиминации.

Куотърбекът на домакините Матю Стафорд подаде за 202 ярда (13/17) и за два тъчдауна, като нито едно негово подаване не попадна в чужди ръце. Стафорд добави и 22 ярда по земя, влизайки един път в енд-зоната на гостите. Защитата на Рамс показа защо е считана от мнозина за най-страховитата в цялата лига – те допуснаха общо 183 ярда от страна на Аризона, на два пъти пресякоха подавания на Кайл Мъри и на два пъти го събориха на земята.

Мъри успя да подаде за едва 137 ярда и не подаде за нито един тъчдаун, а играта поземя на гостите също не спореше – 61 ярда от 18 опита. Единственият тъчдаун за Аризона дойде чак в третата част, а на таблото светна името на рънингбека Джеймс Конър. Аризона приключи редовния сезон с баланс от 11 победи и 6 поражения.

„Дивизионният кръг“ от плейофите на НФЛ започва в събота и неделя.

Видяно 26 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.