Лос Анджелис Лейкърс подписа зверска сделка с нов спонсор

0
лос анджелис лейкърс нба

Може би най-богатият отбор в Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада Лос Анджелис Лейкърс стана още по-заможен след подписването на последната си рекламодателна сделка. „Езерняците“ обявиха нов генерален спонсор, който да грее от емблематичните „жълто-лилави“ потници от новия сезон. Става въпрос за най-известната компания за храна в Южна Корея „bibigo“, а „езерняците“ ще получат $100 милиона в следващите 5 години.

Това прави по $25 милиона на сеозн, което е с около $10 милиона повече от сегашните спонсори на Лейкърс „Wish“. Само допреди няколко години подобно нещо беше немислимо, защото НБА въведе място за реклама на потниците през сезон 2017-2018.

Логото на азиатската компания ще се „шири“ на малко повече от 16 кв. см. площ, а за пръв път то ще грее на потника на Леброн Джеймс и ко на 3-ти октомври, за когато е насрочен първият предсезонен мач срещу Бруклин Нетс.

Видяно 8 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач