Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Локомотив (София) реши кой ще е старши треньор

0
Станислав Генчев
Lap.bg

Локомотив (София) ще има нов старши треньор – Станислав Генчев. Специалистът до момента е бил временен наставник на Лудогорец и също така има период в Етър. Ръководството реши да не остави Иван Колев за трети сезон начело на „железничарите“. 

Генчев вече е подписал договор и ще бъде представен официално в сряда. Ясно е и в какъв състав ще е щабът му. Помощник ще бъде Живко Миланов, а кондиционен треньор ще бъде Петър Пеев, който работи с Петър Хубчев в Левски. 

За връзката между Генчев и Локо помогна Красимир Балъков, който ходатайства и при преговорите с генералния спонсор Betano. 

За следващия сезон целите ще са по-високи от оставане в елита. Столичният Локо ще се опита да се утвърди в средата на класирането с атака за седмото място и бараж за Лигата на конференциите. 

Видяно 47 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.