Локомотив (Пловдив) е пред фалит, играчи и треньор си тръгнаха

0
Локо-Пловдив-Волейбол

Волейболният Локомотив (Пловдив) е застигнат от финансови проблеми и съществуването на мъжкия отбор е под въпрос. От клуба си тръгнаха треньора Мирослав Живков, централният блокировач Петър Бъчваров и разпределителят Чоно Пенчев.

„Разделихме се по финансови причиним тъй като от клуба ми се обадиха и признаха, че нямат възможност да изпълняват поетите финансови условия към мен. Вече не съм треньор. Имах сериозни амбиции да поставим професионална основа, но финансовите проблеми застанаха между желанието и реализацията на всичко това“, коментира Живков.

От началото на годината волейболистите на Локомотив не са провеждали тренировки и не се знае дали въобще ще започнат такива. Така се повтаря ситуацията от миналото лято, когато едва бе сформиран мъжки отбор и участието в елитното ни първенство започна в последния момент.


Видяно 40 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.