10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Локомотив Пловдив – ЦСКА 1948: прогноза, коефициенти, новини

0
ЦСКА 1948 - Локомотив Пловдив
Снимка: LAP.bg
Прогноза
Двоен шанс 1Х1.421.36

*Коефициентите подлежат на промяна

Локомотив Пловдив посреща ЦСКА 1948 в двубой от деветия кръг на родната efbet Лига. Срещата е изтеглена за четвъртък, 19 септември, а началният ѝ час е 17:00. Георги Давидов ще е главен съдия на „Лаута“.


Последни новини за Локомотив Пловдив

Около „смърфовете“ има голямо затишие в последните дни. „Железничарите“ изпуснаха победата срещу Хебър, водейки с 3:1 в последните минути. Мачът завърши при равен резултат 3:3.

Оттам насетне феновете на тима се развълнуваха особено, но не в положителна посока. Много от привържениците призоваха за оставки и промени в клуба, а обидни коментари не бяха спестени към треньора Любослав Пенев и собственика Христо Крушарски.

Радващото в „черно-белия“ лагер е, че няма контузени и наказани футболисти. Всички тренират под ръководството на Пенев, който определено не прави най-добрия си старт. Самият Пенев пък намекна, че селекцията в тима се е забавила, а от това страдат само резултатите на отбора. Въпреки това, нови футболисти на „Лаута“ нямаше в последните дни след мача с Хебър.

Очакванията са Николас Пенев да се завърне като титуляр в състава на своя баща Любослав.

Форма на отбора

Локомотив Пд изпусна 4 точки в последните си два мача. В „железничарското“ дерби с Локомотив Сф бе направен равен, а дни по-късно се случи и злощастното реми с Хебър.

Локомотив Пловдив
Локомотив Пловдив (Снимка: БТА)

Последни новини за ЦСКА 1948

„Червените“ от Бистрица влязоха в сгъстен цикъл. Само преди дни отборът на Валентин Илиев загуби със сериозния резултат 2:4 от Левски на собствения си стадион „Витоша“. Интересно е как ще повлияе първото поражение от началото на сезона в този отбор.

Скамейката на ЦСКА 1948 е достатъчно дълга и вероятно Илиев ще може да внесе необходимите ротации за визитата в Пловдив. Трайно контузен е Симеон Василев, а други отсъстващи няма да има. Вероятно Том Рапнуи ще се завърне вляво на защитата, правейки така, че треньорът да не прекроява отбраната и не преквалифицирайки никого.

Форма на отбора

ЦСКА 1948 е един от най-солидните отбори от началото на сезона. Първата загуба от Левски дойде изневиделица, но отборът все още е девети и то с няколко мача пасив.

ЦСКА 1948
ЦСКА 1948 (Снимка: БТА)

Един срещу друг

Това сравнително ново съперничество има безкрайно интересен баланс. ЦСКА 1948 е тотален доминант с 5 победи срещу само една на сметката на далеч по-титулувания си опонент Локо Пд. Равенствата между двата отбора са цели шест и са с най-голямо процентно съотношение.


Вероятни състави:

Локомотив Пловдив (4-1-4-1): Кристиан Томов – Оливер Камдем, Мартин Паскалев, Хорхе Сегура, Ангел Лясков – Георги Каракашев – Жулиен Лами, Христо Иванов, Ивайло Иванов, Николас Пенев – Димитър Илиев

ЦСКА 1948 (4-2-3-1): Петър Маринов – Стив Фуртадо, Раян Бидунга, Теодор Иванов, Том Рапнуи – Емил Ценов, Парвиз Умарбаев – Бирсент Карагарен, Талис, Радослав Кирилов – Евгений Сердюк


Къде да гледаме Локомотив Пловдив – ЦСКА 1948 по ТВ?

Традиционно, мачът в четвъртък ще може да бъде наблюдаван в ефира на „Диема Спорт“. На PLAY DIEMA XTRA потребителите ще могат да се наслаждават онлайн на двубоя от „Лаута“.


Прогноза за мача

Не е лишено от логика умората да повлияе. Локомотив Пловдив почива с над 24 часа повече от ЦСКА 1948. При „червените“ от Бистрица го има и психологическият момент от първата шампионатна загуба.

Затова ще вложим ресурс и очаквания на домакина от Пловдив. или дори чиста 1-ца изглеждат доста изкушаващи. Коефициентът за 1Х е около 1.40, дори малко повече. Далеч не е малко за двоен знак и както се казва – препоръчваме!

За още прогнози за Локомотив Пловдив – ЦСКА 1948 от типстъри може да обърнете поглед към специалната секция на Nostrabet!

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.