Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Локо (София) чака пореден нов и се кани на ЦСКА 1948

0
Локомотив София Симеон Славчев
Lap.bg

Локомотив (София) чака последен нов играч, с когото да приключи лятната селекция. „Железничарите“ водят преговори с чужденец, но името му се пази в тайна.

„Чакаме още един нов – чужденец, и тогава селекцията ще е приключила. имаме нужда от подсилване, тъй като ни застигнаха доста контузии. Треньорът не може да изпозлва всички футболисти, а когато те се завърнат ще сме доста по-силни“, каза собственикът Иван Василев.

Той се закани на ЦСКА 1948, който все още е без загуба.

„Доволен съм от старта на първенството, но можеше и по-добре. Изпуснахме победа срещу ЦСКА, но сега можем да изненадаме ЦСКА 1948 и да им нанесем първа загуба. Имаше и доста съдийски грешки, но това е друга тема“, допълни босът на столичното Локо.

„Абел Анисе подходи много несериозно – мотаеше ни два месеца. Накрая се обажда мениджъра му и казва, че има предложение от Берое“, завърши бизнесменът.


Видяно 8 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.