Локо (София) се похвали с осветление в „Надежда“

0
Локомотив София стадион в Надежда
Снимка: Локомотив

Осветлението на стадион „Локомотив“ в квартал „Надежда“ вече е поставено и започнаха тестовете му. Снощи за първи път от години се видя светлина на съоражението. 

Скоро вече ще могат да се провеждат мачове в тъмната част на денонощието, което е едно от изискванията за участие в efbet Лига. 

Преди осем дни пристигнаха пилоните за издигането на рефлекторите. Работата започна веднага и първоначално обявеният срок от един месец беше направен на пух и прах.

След като проверката дали всичко по окабеляването и връзките в мрежата мина успешно, Локомотив (София) ще получи окончателно разрешение да домакинства на своя стадион. Припомняме, че през миналата кампания тимът приемаше противниците си на „Васил Левски“. 

В 4-ия кръг Локо посреща Ботев (Пловдив), но по програма срещата е насрочена за 18.30 часа и няма да се налага да се използват новите лампи.

Видяно 24 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.