Локо София отпусна 2000 билета за феновете на ЦСКА

0
цска
Снимка: lap.bg

Ръководството на Локомотив София е отпуснало 2000 билета за агитката на ЦСКА за предстоящото столично дерби от втория кръг на efbet Лига. Двубоят между „железничарите“ и „армейците“ е предвиден за тази събота (16.07) и ще се проведе на ст. „Локомовит“ в столичния квартал Надежда.

„За улеснение на феновете на ЦСКА билетите за гостуването на Локомотив София от втория кръг на Първа  лига ще се продават и на касите на стадион „Българска армия“.

Ръководството на Локомотив София отпусна 2000 пропуска за гостуващата агитка, като фирмата разпространител е Ивентим и те могат да бъдат закупени онлайн в тяхната търговска мрежа.

Продажбата стартира от утре (петък, 15 юли), като касите на „Амрията“ ще работят от 16:00 до 20:00 часа. В събота те ще са с работно време от 12:00 до 16:00 часа.

В деня на мача от 16:00 до края на първото полувреме на срещата пропуски за мача ще се продават и на касата на стадион „Локомотив“ пред сектора за гости.

Цената на билетите е 10 лева.

САМО ЦСКА!”.

Видяно 12 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.