Най-новият букмейкър е вече в БългарияСпорт Бонус: 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ

Левски се отказа от сериозна сума, която влезе в джоба на Боби Цонев

0
Наско Сираков
Снимка: lap.bg

Ръководството на Левски се отказа от сумата от 35 000 евро, за да се осъществи трансфера на Борислав Цонев в украинския Черноморец (Одеса). „Сините“ пуснаха халфа без пари, а въпросните 35 000 евро влязоха в джоба на самия футболист.

Цонев отказа да намали заплата си, заради което Левски се нае да му търси нов отбор и се стигна до преминаването в Украйна. Предложението на Черноморец бе за 35 000 евро, които да влязат в касата на „сините“. Те приеха офертата, но самият играч отказа. Затова се наложи управата на „Георги Аспарухов“ да предложи въпросните пари да бъдат дадени на играча, а той да си тръгне като свободен агент. Така Левски спестява над 5000 евро на месец, колкото бе възнаграждението на Цонев.

„Сините“ вчера официално обявиха раздялата си с 26-годишния халф по взаимно съгласие. Боби ще бъде представен като играч на украинския тим в близките часове, а в социалните мрежи той вече дори позира с екип на клуба от Одеса.

Очаква се в близките дни подобно развитие да има и с другия Цонев – Радослав, който също отказа да намали възнаграждението си.

Видяно 22 пъти
Слави Янакиев

Слави Янакиев

Коментирай

Няма коментари.