Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Лион ще ликува на северозападното френско крайбрежие, смята BetMarket

0
Олимпик Лион, тениска, лого
Twitter.com

Олимпик (Лион) подновява шампионатните си ангажименти в Лига 1 с визита на Брест. “Хлапетата“ гостуват в пристанищния град на 28 декември в един от късните мачове от програмата на френския елит. Срещата е с начален час 22:00.

С оглед недоброто си представяне през първия дял от шампионата, сега играчитена Лоран Блан ще искат да започнат втората половина с успех. Новият букмейкър бетмаркет дава коефициент от 1.96 за някогашното страшилище във Франция срещу 3.75 за „червения“ тим, който е аутсайдер в срещата на собствения си стадион. Равенството се котира на 3.80, а вие може да направите своята бетмаркет регистрация, за да заложите на един от малкото двубои между двата празника Коледа и Нова година.

Към момента отборът от северозападния френски град е на 16-ото място, което през този сезон се явява първото над чертата. Тази година от Лига 1 ще изпаднат цели четири тима, а от догодина тя ще е с 18, а не с 20 отбора. Лион пък е осми и ще опита най-сетне да скърши недобрата си форма като гост, записвайки втори успех далеч от дома.


Видяно 25 пъти

Автор

Иван Алексов

Иван Алексов

Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.