Левски вдигна двама на крака

0
Билал Бари
Снимка: lap.bg

Спортно-техническият щаб на Левски получи добри новини преди домакинския мач с Лудогорец в неделя. Към основната група се присъединиха Христос Шиелис и Билал Бари, които бяха пропуснали последните две тренировки на тима.

Централният защитник не тренира в сряда, а преди това не завърши предното занимание и се прибра по-рано в съблекалнята. От „Герена“ заявиха, че кипърецът е болен, но явно се е оправил, тъй като вчера тренира пълноценно. От своя страна Билал Бари само въртеше обиколки на терена, но вече се включи пълноценно и се подготвя на пълни обороти.

Двамата отнесоха много критики за играта си срещу ЦСКА и по всяка вероятност поне единият от тях няма да излезе титуляр срещу шампиона.

Шиелис може да бъде заменен от новото попълнение Хосе Кордоба, докато за поста на Бари няма много алтернативи. Там може да бъде ползван Мартин Петков, който също така играе и по крилото.

Видяно 7 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.