Левски търси нов нападател

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Левски търси спешно нов нападател. Треньорът Станимир Стоилов иска да се сдобие с играч, който да застане на върха на атаката, след като в момента не разполага с такъв. Най-близо до тази функция е Билал Бари, но той по-скоро е лек нападател, отколкото типичен таран. Неслучайно мароканецът още не е вкарал гол за „сините“.

Желанието на Мъри е нападателят да бъде картотекиран за мачовете, като очакванията са въпросният играч да дойде другата седмица, когато предстои пауза в първенството заради националните отбори. Идеята е нападателят да бъде чужденец, който е разтрогнал договора си преди затварянето на трансферния прозорец у нас.

Това ще позволи новото попълнение веднага да получи състезателни права. Проблемът в случая е, че Левски трудно ще намери качествен нападател, защото пазарът е силно ограничен. 
Видяно 91 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.