Левски спира мача с Ботев в 19,14 часа

0 коментара
Левски
Снимка: lap.bg

Футболистите на Левски ще оберат овациите на публиката в днешната контрола с Ботев Пловдив. Мачът започва в 18 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, но в 19,14 часа играта ще бъде спряна, за да може публиката да аплодира сините герои, които проявиха мъжество и любов към Левски, като играха няколко месеца без заплати.

Минутата на спиране на проверката се пада в началото на второто полувреме, пишат колегите от dsport.

Под президентската ложа на сектор „А“ ще има и транспарант, насочен към играчите и на него ще пише: „Трудните времена раждат герои. Героите раждат светло бъдеще. Благодарим Ви!

Публиката ще гледа спаринга от сектор „А“, което ще улесни тези, които искат да посетят магазина и да закупят фен артикули, членски или абонаментни карти. 

Треньорът на Левски Живко Миланов има затруднения с избора на състава, тъй като разполага само с един вратар. На терена ще се появят Валери Божинов и близнаците Цоневи, които нямат договори с клуба. За първи път Левски ще е без Мартин Райнов, който ще продължи кариерата си в Израел.


Видяно 27 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков

Петър Недков

Петър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.