Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Левски ще превземе „Надежда“ с игра и публика

0
Левски
Снимка: lap.bg

Левски излиза днес срещу Локомотив на неговия стадион, за да продължи успешната серия и да зарадва своите почитатели с шеста поредна победа. Възходът на „сините“ е безспорен и те са в серия от пет поредни успеха без допуснат гол, което повиши самочувствието и увереността им в силите.

Както винаги, Станимир Стоилов е вещ стратег. Мъри изгради един оптимателен състав, стратегиите му са печеливши, води правилно мачовете и в хода на срещите решенията му също са навременни и безупречини. Хосе Кордоба, Андриан Краев, Филип Кръстев, Георги Миланов, Уелтон и компания пък дават всичко от себе си и постепенно връщат приятното лице на Левски на терена. Това, което всички симпатизанти на тима са виждали и искат да виждат занапред. 

Тяхното желание е Левски винаги да е доминиращ и да е символ на атакуващ и резултатен футбол, и вече се вижда, че всички на „Герена“ се стремят именно към това и нещата започват да се получават. Днес този вдъхновен Левски е устремен към поредния си триумф и обективно погледнато везните клонят към него. Очакванията са „сините“ първо да превземат „Надежда“ с публика, а после и с игра и класа на терена.

Локо в исторически план е удобен съперник за Левски, който през годините е доказал, че знае как да печели подобно дерби. Тази вечер би трябвало да се получи същото, въпреки че цифрите остават на заден план и показаното на терена ще повлияе върху крайния резултат. Левски обаче разполага с убедителни спортно-технически аргументи и 12-и играч в своя полза, които му дават предимство и ще му помогнат да следва плана и да продължи по верния път нагоре.


Видяно 435 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.