Левски ще определи дата за Общо събрание следващия месец

0
наско сираков левски
Снимка: lap.bg

Ръководството на ПФК Левски (София) публикува официално съобщение на своя клубен сайт, в което информира, че датата за свикване на Общо събрание на акционерите ще бъде обявена в началото на месец юли.

Публикуваме съобщението на ПФК Левски без редакторска намеса:

Левскари,

Бихме искали да Ви информираме, че дискусията сред членовете на Надзорния и Управителния съвет на „ПФК Левски“ за точната дата, на която да се свика Общо събрание на акционерите на дружеството, се провежда вече повече от седмица. Събранието няма да бъде извънредно, то е необходимо по ред причини и ще бъде свикано с решение на Управителния съвет и одобрен от него дневен ред. Поради различни ангажименти на членове на УС заседанието, на което ще се определи дата за Общо събрание, ще се проведе в началото на месец юли и Вие ще бъдете незабавно уведомени за взетите решения.

От ръководството

В понеделник тръст „Синя България“, като притежател на повече от 5% от регистрирания капитал на дружеството, поиска свикването на Общо събрание.

Видяно 26 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.