Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Левски се разплати с Хубчев и екипа му

0
Петър Хубчев
Снимка: lap.bg

Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров обяви, че клубът е направил последната вноска към бившия си треньор Петър Хубчев и неговия екип, и така „сините“ вече нямат задължения към него. Това е поредната прекрасна новина за тима след успешната пролет и на терена.

Хубчев и неговите помощни имаха да получават пари за сезон 2019/2020, през който бяха начело на тима. Специалистът постигна уговорка с шефовете на клуба за разплащане преди около 5 месеца и дълговете към него вече са погасени. 

Сагата с тези плащания беше вбесила сините фенове и те обявиха война на героя САЩ 94, но адвокатът на Хубчев – Георги Градев, опита да свали напрежението, като обяви, че треньорът не иска нищо повече от това, което е заработил и е склонил да получи парите си на няколко вноски, вместо да даде клуба на ФИФА.

Видяно 35 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.