Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Левски с изключително важна информация от УЕФА

0
Левски
Снимка: lap.bg

Ръководството на Левски излезе с важна информация относто искането за преиграване на реванша с малтийския Хамрун. „Сините“ отнесоха казуса до УЕФА заради наличието на ключов играч в полето на български тим при изпълнението на начален удар от страна на гостите. Именно навлезлия в частта на Левски Додо получи топката и асистира за победното попадение на Хамрун.

„Случаят е прехвърлен от председателя на Контролната, етична и дицсиплинарна комисия на УЕФА на председателя на Апелативната комисия на европейската футболна централа.

Случаят ще бъде разгледан и решен във вторник, 16 август“, обявиха от Левски.

Въпреки, че се смяташе, че шансовете за преиграване са минимални, прехвърлянето на казуса означава, че все пак може и да се стигне до нов мач между Левски и Хамрун. Очакваше се „сините“ да не получават положителен отговор още от посоените комисии, но явно има някаква възможност столичани да получат шанс да поправят грешката си.

Видяно 57 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.