Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Левски продава една от своите звезди

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

След отпадането от европейските клубни турнири, в Левски са на път да вземат важно решение, за да подпомогнат и  бюджета за издръжката на клуба. Това, което „сините“ замислят, се очакваше и ще стане факт, като има само една въпросителна.

В близките дни Левски ще продаде една от звездите си, като Станимир Стоилов е дал зелена светлина за трансфера, макар и не на всяка цена. Желанието на треньора е, ако се стигне до продажба, сумата, която ще влезе в касата на клуба да е солидна и да отговаря на класата на играча. Стоилов вече се зарече да не се продават футболисти за жълти стотинки, както е ставало през последните години.

Най-близко до трансфер са Сонко Сундберг, Уелтън и Хосе Кордоба, но от „Герена“ ще си тръгне само единия от тях, а в каква посока и срещу какви пари, ще стане ясно скоро.

Междувременно Сундберг бе глобен от ръководството заради глупавия червен картон във Враца, който го извади от състава за днешния финал за Суперкупата с Лудогорец на Националния стадион „Васил Левски“.Видяно 17 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.