Левски привлече национал на Кюрасао

0
Левски
Снимка: Facebook

Левски подписа договор с полузащитника Нейтън Олдър. Контрактът с футболиста е за срок от три години. Той ще се състезава първоначално за втория отбор на клуба и при демонстриране на необходимите спортно-технически качества ще бъде преместен в представителния тим на Левски. 

Олдър е роден на 2 май 2002 година и вече направи своя дебют за мъжкия национален отбор на Кюрасао –  на 6 октомври 2021 година в приятелска среща с Бахрейн. Нейтън има изиграни 4 срещи за юношеския национален отбор на страната до 17 години и 3 за този до 20 години.

Юноша е на нидерландския „Зеебургия“, а през лятото на 2018 година преминава в Утрехт. От 1 юли 2021 година е футболист на Грьонинген, като се състезава за отбора до 21 години.

Олдър ще бъде наблюдаван под лупа от Станимир Стоилов и ако го впечатли, България може да се окаже трамплин за него към големия футбол.


Видяно 27 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.