BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Левски превзема националния отбор с петима играчи

1
левски
Снимка: lap.bg

Левски ще бъде отборът с най-много национални състезатели в селекцията на Ясен Петров за предстоящите мачове от Лигата на нациите. Специалистът е впечатлен от представянето на Илиян Стефанов, Филип Кръстев, Андриан Краев и Георги Миланов и ще им изпрати повиквателни за двубоите.

До този момент в националния отбор от „сините“ попадаха Николай Михайлов и Радослав Цонев, като последния не получава шансове за изява от Станимир Стоилов и едва ли ще бъде сред избраниците на Ясен Петров.

Селекционерът е много доволен от състоянието на част от звездите на Левски и те ще попаднат в списъка му. Повиквателната на Михайлов изглежда гарантирана, защото се намира в добра форма.

България ще изиграе четири мача в рамките на десет дни – домакин на Северна Македония на 2 юни, а на Грузия на 5 юни. На 9 юни сме гости на Гибралтар, а на 12 на Грузия.

Видяно 56 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.

Един коментар

Коментирай
  1. Stoyan Rusev
    Силен Левски и цецка = силен национален отбор. Видяхме до къде я докарахме с "националната кауза от Разград"