Левски праща договора на Диксън днес

0
Левски
Снимка: lap.bg

Левски ще изпрати днес договора на кандидат-купувача на клуба Джоузеф Диксън. Контрактът е подготвен от адвокатите на синия клуб, а вчера бе преведен.

Наско Сираков вече е уведомил английския бизнесмен, че доста проточилият се акт е в последната си фаза. След като Диксъни адвокатите му се запознаят с договора, те имат две възможности, пишат колегите от „Мач Телеграф“. Ако има съгласие по всички точки, Диксън ще го подпише, което означава, че автоматически трябва да преведе в касата на клуба 3,5 милиона долара. Само при това положение ще започне джиросването на акциите.

С тези пари Левски ще изчисти неотложни задължения и ще стегне боеспособен тим за новото първенство. Ако Диксън, обаче има възражения по договора, той ще предложи корекции на Сираков и предстоят нови размисли от лагера на „сините“.

Двете страни, обаче доста сериозно са обсъдили всичко по контракта и едва ли ще има сериозни разминавания. 

Както е известно, преди пет дни Диксън изпрати писмо до БТА, с което изрази нетърпение в очакването си да получи договора от Левски.

Видяно 28 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.